We leven in chaotische tijden, we hebben te maken met een pandemie, oorlog, uitbuiting, complotdenkers, populisten en allerlei vormen van heftig geweld. Daarnaast raakt onze aarde steeds sterker vervuild, hebben we te maken met stikstofproblematiek, plastic soup en een energiecrisis.  
Ook dicht bij huis lijkt het er steeds vaker op dat we leven in een maatschappij waarin agressie en onverschilligheid steeds een grotere rol gaan spelen. Zelfs mensen in de hulpverlening moeten het steeds vaker ontgelden door de ultra korte lontjes van anderen. 

Aan de andere kant is er zoveel moois waarover je je kan verwonderen. De overweldigende schoonheid van de natuur, adembenemende kunst, spectaculair mooie dans en prachtige muziek waar de tranen van in je ogen springen. Maar ook een mooi persoonlijk verhaal of een vriendelijk gebaar. De veerkracht van mensen en de flexibiliteit van de natuur geven ons ook de hoop dat het wel goed komt
 
Om deze verwarrende tijden te kunnen duiden hebben we er een expositie over gemaakt. Deze expositie verbeeldt de chaos om ons heen en in ons hoofd, maar aan de andere kant laat het vooral ook onze verwondering zien over de schoonheid van dingen.